Väike Alexanderi ravireisiks toetust palunud pere loobus oma taotlusest (1)

Elu24
Copy
Väike Alexanderi ravireisiks toetust palunud pere loobus oma taotlusest. Pilt on illustreeriv
Väike Alexanderi ravireisiks toetust palunud pere loobus oma taotlusest. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

Kaasasündinud immuunpuudulikkusega väikese Alexanderi ema andis TÜK Lastefondile teada, et loobuvad ravireisi toetusest, sest nende perekond sattus negatiivsete kommentaaride alla.

Lastefond mõistab perekonna otsust ning suunab Alexanderi toetuseks tehtud annetussummad teiste abivajajate aitamiseks. 

Alexanderi pere teatel ei soovi nad haige lapse kõrval olles kirjutada vastulauseid anonüümsetele kommenteerijatele, kes nende peret ründama asusid ning soovivad vältida olukorda, kus rünnatavaks muutuks ka Lastefond, kust saavad aastas abi ligi 500 last. «Me oleme südamest tänulikud kõigile, kes on tänaseks väikest Alexanderit Lastefondi kaudu toetanud, oleme kindlad, et mitmed abivajajad saavad sealt vajamineva abi oma raviks. Otsus ei muuda meid kibestunuks ega vähenda empaatiat, toetame ka ise edaspidi Lastefondi ning kutsume üles seda tegema kõiki teisi, sest tegelikult vajab iga pere sellistel kriisimomentidel abi,» lisas Alexanderi ema.

Lastefond on valmis heade annetajate abil aitama kõiki lapsi ja peresid, kes seda abi vajavad. Lastefondist abi saamiseks ei pea olema toimetulekuraskustes pere, kuid nad töötavad heas usus, et iga abi taotleja mõistab Lastefondi põhimõtteid ning hindab heade annetajate panust nende aitamiseks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles