Horvaatia presidendiks kandideeriv kuum Playboy modell lubab võidu korral kanepi ja prostitutsiooni seadustada

Elu24
Copy
Foto: Скриншот видео Instagram

Playboy modell Ava Karabatic (31) teatas Instagramis, et kavatseb kandideerida Horvaatia 2020. aasta presidendivalimistel, vahendab Daily Star

Karabatic paljastas, et tema poliitiliste suundumuste nurgakiviks on kanepi ja prostitutsiooni seadustamine ja kaunitar tahab viia oma riiki seksuaalse teadlikkuse kasvu suunas.

Ta loodab, et tema plaanid võimaldavad tulevikus rohkem makse koguda ja seksitöötajate eluolu parandada. 

Endine Playboy täht, kes kiitleb, et poliitika on tema «teine ​​armastus» ja kirjeldab end kui täiuslikku valikut, kes on valimisteks valmis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? Nakon nekog vremena uvidiš tanku crtu između držanja za ruke i vezanja za dušu. I naučiš da voljeti ne znači oslanjati se, a društvo ne znači sigurnost. I naučiš da poljupci nisu ugovori, a pokloni obećanja. I počneš prihvaćati svoje poraze uzdignute glave i otvorenih očiju, s ljupkošću odrasloga čovjeka, umjesto s tugom djeteta. I naučiš da sve putove moraš sagraditi danas jer je sutrašnje tlo suviše nesigurno za planiranje. Nakon nekog vremena naučiš da i sunce opeče ako mu se previše približiš. Stoga sadi svoj osobni vrt i uređuj svoju dušu, umjesto da čekaš da ti netko pokloni cvijeće. I naučiš da možeš mnogo toga pretrpjeti. Da si uistinu snažan. I da uistinu vrijediš. Fotograf: @fotosunjic

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

Naisel on Instagramis peaaegu üle 60 000 jälgija ja ta rõõmustab fänne sageli kuumade klõpsudega.

Oma kandidatuurist teatades ütles Ava: «Ma ei saa enam pealt vaadata kõiki neid halbu asju, mis minu riigis toimuvad. Noored lahkuvad, sündimus langeb.»

Karabatic lisas, et ta on ideaalne valik Horvaatia Vabariigi presidendiks.

Modell on varem öelnud: «Kui seksitöö ei kao maa pealt niipea, siis peaks igaüks, kes vähegi hoolib seksitöötajate tervisest, ohutusest ja õigustest, toetama samme, et muuta see seaduslikuks äriks.»

«On ka psühholoogilisi põhjuseid, miks peaks seksitöö legaliseerima, näiteks meie riigis esineva seksuaalse rahulolematuse ravimiseks.»

Karabatic kandideerib iseseisva kandidaadina ja ta on juba mitmel korral suutnud paika panna teda kiusavad internetitrollid, kes on kahtluse alla seadnud kaunitari oskused ja vajaliku kvalifikatsiooni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

Kaunitar ütles väljaandele: «Ma tean, et internetitrollidel on minu kohta palju kommenteerida, sest ma olen staar. Minu intellektuaalseid külgi eiratakse. Mul on itaalia keeles ja Rooma kirjanduses professori kraad.»

«Olen kirjutanud autobiograafia, romaani, mängisin filmis, mis jooksis kinos mitu kuud, lisaks näitlemisele sain ka maalikunstnikuks,» loetleb naine oma paljusid oskusi.

«Muidugi pole minu kunstilised võimed olulised, minu uus režiim on, Ava režiim on väga oluline.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✖?

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

Karabatic on öelnud, et tema režiim ei luba teha aborti pärast kuuendat rasedusenädalat ja naine kirjeldas seda kui mõrva.

Ta ütles väljaandele: «Minu jaoks on abort pärast kuuendat nädalat mõrv. Muidugi ei kehti see vägistatud naiste kohta ega verepilastuse korral.»

Modell astub tulisesse võitlusesse presidendi ametikoha pärast Horvaatia ametisoleva presidendi Kolinda Grabar-Kitarovićiga, keda on varem nimetatud maailma üheks võimsamaks naiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles