45 kilo kergem ja uue soenguga: lauljatar Sünne Valtrit ei tunneks tänaval isegi fännid ära! (1)

Elu24
Copy
Sünne Valtri 2019. aasta veebruaris Eesti Laulu peaproovis.
Sünne Valtri 2019. aasta veebruaris Eesti Laulu peaproovis. Foto: Konstantin Sednev

Laulja Sünne Valtri (37) rääkis eilses «Ringvaates», kuidas ta on viimase kolme aastaga kaotanud 45 kilo!

Saatejuht Grete Lõbu imestas saatekülalise Sünne Valtri võrratu välimuse üle ja tunnistas, et kui laulja talle tänaval vastu tuleks, ei tunneks ta teda äragi.

Küsimusele, mis Valtri elus vahepeal juhtunud on, tõdes laulja: «Ütleme nii, et mul on nüüd rohkem aega iseendale kui enne. Sai lõpuks ometi ennast käsile võetud.»

Valtri tunnistas, et suurem muutus tema elus toimus mitu aastat tagasi. «Dieedipidamine ei ole kaks nädalat vee joomist, õunte söömist ja näljutamist. See on väga pikk protsess ja minu jaoks on see aega võtnud tegelikult üle kolme aasta,» sõnas Valtri ja täpsustas, et kõige hullemast ajast arvates on maha läinud 45 kilo.

Lauljatar jagas lühidalt ka saavutuse põhitõe: «Kaalulangus ja tervis hakkavad pihta toitumisest.» Valtri täpsustas, et trenni ta väga ei tee. «Trenn on lava peal olemine,» lisas laulja.

Vaatamata suurepärasele saavutusele ei ole Valtri kaalulangetusele punkti pannud. «Ma tahan olla selline, nagu olin siis, kui kohtusin oma peigmehega, nüüdseks abikaasaga,» põhjendas Valtri ja tegi nalja, et soovib veel järgmised 20 aastat mehega koos olla ega ei taha, et viimane temast väsiks.

Lõpetuseks ütles Valtri: «Ma tunnen ennast väga hästi, ma olen väga õnnelik.»  

Tervislikumale eluviisile lisaks on Valtri hiljuti muutnud ka soengut. Lauljatar on pikad juuksed lühemaks lõiganud ja värvinud plaatinablondiks.

View this post on Instagram

@ringvaade Aitäh, kutsumast :)

A post shared by SYNNE VALTRI OFFICIAL (@synnevaltri) on

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles