Tartu abilinnapea Madis Lepajõe viidi raekojast kiirabiga haiglasse (6)

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Madis Lepajõe
Madis Lepajõe Foto: Margus Ansu

Tartu keskerakondlasest abilinnapea Madis Lepajõe (64) viidi täna lõuna paiku Maarjamõisa haiglasse pärast seda, kui tal oli üksi oma kabinetis töötades paha hakanud ja ta oli abidel raekotta kiirabi palunud kutsuda.

Linnapea Urmas Klaas kinnitas toimunut: «Tõesti, ta töötas üksi kabinetis ja palus, et sekretär kutsuks kiirabi.» 

Madis Lepajõe ütles kella viie ajal, et arstid lubasid ta haiglast koju, kuid homsest jääb ta haiguslehele ja vaja on käia täiendavatel uuringutel. Rohkem üksikasju juhtunust ja terviseseisundist ta avaldada ei soovinud. 

Kultuuri- ja haridusvaldkonna abilinnapea Madis Lepajõe koos rahanduse abilinnapea Monica Rannaga on sattunud Tartu võimukriisi keskmesse pärast seda, kui erakonna Tartu piirkonna uus juht Jaan Toots avaldas soovi mõlemad Keskerakonna abilinnapead välja vahetada. Allumatuse korral on jutuks olnud umbusalduse avaldamine ja Monica Ranna on piirkonna juhatus juba otsustanud ka erakonnast välja arvata. Tõsi, erakonna juhatus ei ole seda otsust kinnitanud.

Madis Lepajõe äraolekul on linnavalitsuse asenduste korra järgi tema esimene asendaja sotsiaalvaldkonna abilinnapea Mihkel Lees.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles