Tulevad uued piirangud: kaubanduskeskustes jäävad lahti toidupoed ja apteegid

PM Tervis
Copy
Eriolukord on mitmel pool kaasa toonud avalike asutuste sulgemise või nende töö ümberkorraldamise. Põhjalikud muudatused puudutavad paraku kõiki eluvaldkondi.
Eriolukord on mitmel pool kaasa toonud avalike asutuste sulgemise või nende töö ümberkorraldamise. Põhjalikud muudatused puudutavad paraku kõiki eluvaldkondi. Foto: Margus Ansu

Valitsus otsustas sulgeda alates reedest kaubanduskeskused, avatuks jäävad toidupoed ja apteegid. Samuti on keelatud üle kahe inimesega kohtumised avalikus kohas, vahenda ERR.

Alates 25. märtsist tuleb avalikus kohas, näiteks välised mängu- ja spordiväljakud, rannad, promenaadid, tervise- ja matkarajad, ja siseruumis (välja arvatud kodus) hoida teiste inimestega vähemalt kaks meetrit vahet. Avalikus kohas tohib koos viibida kuni kaks inimest.

Alates 27. märtsist on kaubanduskeskused suletud - avatuks jäävad toidupoed, apteegid, telekommunikatsiooni ettevõtete müügikohad, pangakontorid, pakiautomaadid ning kauplused, kus müüakse või laenutatakse abivahendeid ja meditsiiniseadmeid abivahendi kaardi või meditsiiniseadme kaardi alusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles