Kuidas vältida hilisõhtust nälga?

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ajakiri Naised vahendab Vene dietoloog-füsioterapeut Rimma Moissenko soovitusi, mis aitavad vältida hilisõhtust nälga ja ülesöömist.
 

Söö vahetult enne tööpäeva lõppu viil täisteraleiba koos väherasvase kohupiima või kodujuustuga, mis on maitserohelisega maitsestatud. Kohe pärast koju jõudmist söö aeglaselt üks maitsestamata topsijogurt või portsjon toorsalatit.

Pane üks osa oma õhtusöögist tallele ning söö see ära kolm tundi enne magamaminekut.

Koosta õhtusöök võimalikult erinevatest komponentidest ning söö palju erinevaid köögivilju, nii toorelt kui ka kergelt vokitult või keedetult. Söö aeglaselt, mälu toitu hoolikalt, tunneta erinevaid maitseid.

Leia endale igaks õhtuks tegevust, ära veeda õhtupoolikuid diivanil, seltsiks ainult hõrgutisi täis külmkapp. Kõige kasulikum on mõni võimetekohane ja meelepärane sportlik harrastus.

Hellita end õhtusöögijärgse maiustusega - selleks võib olla näiteks tükk tumedat šokolaadi. Tee oma maiustus võimalikult väikesteks tükikesteks, serveeri kaunilt, söö aeglaselt. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles