ÕÕVASTAV FOTO ⟩ Hiina staar jagas pilte oma viltu läinud ninaoperatsiooni tulemusest

Getter Adeele Tamm
Copy
Illustreeriv foto
Illustreeriv foto Foto: Shutterstock

Hiina näitleja hoiatab inimesi iluoperatsiooniga kaasnevate ohtude eest, jagades pärast protseduuri valesti minemist oma kahjustatud nina pilte, kirjutab BBC.

Gao Liu on laulja ja näitleja, kes on säranud mitmetes filmides ja teleprogrammides, kuid viimastel kuudel on ta hoidnud tahaplaanile.

Populaarsel sotsiaalmeedia platvormil nimega Sina Weibo, kommenteeris tüdruk, et on madalat profiili hoidnud justnimelt ebaõnnestunud ninaoperatsiooni tõttu. Protseduur tekitas nina nekroosi, ehk selle otsas olev kude on surnud. 

Hiinas on iluoperatsiooni väga populaarsed. Seega jagas Liu viie miljoni jälgijaga enda kogemust. 

Naine ütles, et oktoobris tutvustas tema sõber talle üht kirurgiakliinikut. Liu otsustaski teha ninaoperatsiooni. Ta uskus, et see võib aidata kaasa tema karjäärile. 

«Terve protseduur kestis neli tundi. Ma arvasin, et nende nelja tunniga tehakse mind veelgi ilusamaks. Ma ei arvanud, et sellest saab alguse minu õudusunenägu,» kommenteeris näitleja.

Ta lisas, et peale operatsiooni nina kipitas ja oli ärritunud ning seda tundis ta korduvalt. Lauljale isegi lubati, et detsembris või jaanuaris saab ta jälle taas tööd teha. 

Liu lisas ka, et ta on mõelnud isegi enesetapule. «Nahk minu ninal muutus aina tumedamaks ja tumedamaks kuni lõpuks oli see nekrootiline.»

Naine ütles, et pidi haiglas veetma kaks kuud ja kaotas seetõttu 61 800 dollarit. Kahju suuruse tõttu peab ta ootama nüüd vähemalt aasta, et minna uuele operatsioonile, eelmisest tekkinud viga parandama. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles