EI TUNNE ENAM ÄRAGI ⟩ Kuidas kaotas kuulus näitleja Rebel Wilson 27 kilogrammi?

Getter Adeele Tamm
Copy
Rebel Wilson
Rebel Wilson Foto: Amy Sussman/AFP

Näitleja Rebel Wilsoni postitas sel nädalal Instagrammi pildi, kus on selgelt näha, et naine on palju alla võtnud. 

Filmi «Pitch Perfect» staari ei tunne enam äragi, sest naine tegi 2020. aastal oma elus täieliku kannapöörde, kirjutab Thesun

Kuidas Wilson ligi 27 kilogrammi kaotas?

Mitu kuud tagasi tegi naine Instagrami postituse, kus ta kirjutas, et 2020. aasta saab tema jaoks olema tervise aasta. «Niisiis panin ma oma vaba aja riided selga ja läksin õue jalutama, hetkel istun oma diivanil ja proovin suhkurt ning rämpstoitu vältida. Pärast pühi saab see olema raske, kuid ma suudan seda. Kes teeb see aasta koos minuga positiivseid muudatusi?»

Staar avaldas, et kaalub nüüdseks 75 kilogrammi. «Isegi, kui te peate oma eesmärkide poole roomama, siis see on seda väärt. Proovi iga päev anda endast midagi selle jaoks. Ma tean, et mõned päevad on väga masendavad ja on tunne, et tahaks alla anda. Sa tüdined ära, et mingitel hetkedel ei näe muutusi, kuid head asjad on sinu poole teel.»

Toitumine kontrolli alla

Eelmise aasta novembriks oli naine oma ideaalkaalu saavutanud. Ta pidas dieeti, mis põhines dr Harald Stossieri ja Helena Frith Powelli kirjutatud raamatul. Plaan keskendub soolestikule ja sellele, et kõik, mida endale sisse süüakse, mõjutab seedimist. 

Wilson võttis osa ka nende programmist, kus ta pidi veetma nädal Austraalia ekspertide käe all. Seal vaatavad profesionaalid üle inimese dieedi. Nad aitavad vähendada näksimist ning piima ja gluteeni tarbimist. 

Sealsed kliendid söövad hommikul kõige rohkem ja õhtuti on väikseim toidukord. 

Lisaks eemaldas ta oma toidulaualt palju süsivesikuid ning lisas sinna ohtralt valku. «Ma võisin enne süüa isegi 3000 kilokalorit, millest enamus olid süsivesikud. Isegi pärast seda oli mul veel kõht tühi.»

Treening

Näitleja hakkas lisaks veel ka treenima koos personaaltreeneriga. Naine postitas tihti videoid, kuidas ta venitas, tegi rasvapõletustrenne ja käis jalutamas erinevates huvitavates kohtades. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles