VALENTINIPÄEVAKS VALMIS ⟩ 6 harjutust keelele, mis su oraalseksis tunduvalt paremaks teevad

Triin Sepp
, Sõbranna.ee toimetaja
Copy
Keelega harjutuste tegemine aitab vähendada krampide teket.
Keelega harjutuste tegemine aitab vähendada krampide teket. Foto: Pexels

Valentinipäev on tulemas ning paljude inimeste jaoks tähendab see ka kohtinguid. Asjad võivad kuumaks minna nii värske kaaslase kui ka inimesega, kellega juba pikemat aega oled suhtes olnud. Õhtu erilisemaks muutmiseks tasub aga igal juhul oma oskusi lihvida.

Oraalseks võib olla vägagi vaimustav. Sellega nõus ilmselt pea kõik inimesed. Ent mitte iga partner ei tea, kuidas keelega kliitorile läheneda. Isegi julge pealehakkamise ning oskuste korral võib kõige kuumemal kirehetkel, kui partner on orgasmile äärmiselt lähedal, juhtuda halvim - keelde või lõuga lööb kramp ning sa ei saa enam jätkata liigutusega, mis kaaslasele mõnu tekitaks.

Et seda olukorda ei juhtuks, tasub oma keele- ning lõualihased aga juba varakult vormi ajada, et siis oraalseksi ajal muudkui kesta ning kesta ning kesta... Pealegi - üks orgasm on ju alati parem kui mitu! Seega kasuta järgnevaid harjutusi, et oma partneri valentiniöö ning ka iga järgnev linade vahel hullamine tunduvalt paremaks muuta ning aja end eelnevalt nende harjutuste abil elu parimasse seksvormi!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles