FOTOD ⟩ Covid osakonda tööle läinud Silver Laas: näen iga päev täiesti täis palateid (6)

PM Tervis
Copy
Haiglaga lepiti kokku, et töötatakse seni, kuni olukord laheneb.
Haiglaga lepiti kokku, et töötatakse seni, kuni olukord laheneb. Foto: Instagram/SilverLaas

«Juba terve aasta pole saanud normaalselt lavale ja lugedes iga päev olukorrast riigis ja eriti haiglates, mõtlesin, mida ma saaksin ise ära teha, et aidata,» kirjutab ansambli Traffic laulja Silver Laas Instagramis. See tõdemus viis ta tööle Ida-Tallinna keskhaigla Covid osakonda.

Laas kirjutab, et on juba nädalapäevad töötanud koos muusiku Joonas Mattias Sarapuuga ITK Covid osakondades, kus nende põhilisteks tööülesanneteks on erinevate analüüside viimine laborisse ja erinevad jooksvad tööd, olgu siis patsientide riiete toomine või meditsiinitarvikute kastide sorteerimine.

«Leppisime haiglaga kokku, et töötame seni, kuni olukord laheneb, sest see on ka meie tavatööga otseses seoses. Kui tulevad tagasi kontserdid, jäävad ka haiglad tühjemaks,» kirjutab Laas.

«Lugedes erinevates sotsiaalmeedia kanalites vandenõusid, nagu poleks seda haigust olemas ja haiglad tühjad, teeb see päris nukraks, sest ma näen iga päev, kuidas haigla palatid on täiesti täis,» lisab ta.

Laas ütleb, et tema ja Sarapuu said samuti vaktsiini. 

Muusik soovitab püsida terve ja mõelda, mida saab ise veel ära teha, et ühiselt võimalikult kiiresti keeruline olukord ületada. 

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles