VIDEO ⟩ Maailma kõige pikemate küüntega naine lõikas need pärast 30 aastat kasvatamist maha

PM Tervis
Copy
Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Houstonist pärit Ayanna Williams purustas 2017. aastal maailma pikimate küünte Guinnessi maailmarekordi, kuid hiljuti tegi ta otsuse need maha lõigata, vahendab CNN.

Ayanna Williams saavutas Guinessi maailmarekordi kui tema küüned olid ligi 19 jalga (579,12 cm). Maniküüri tegemiseks kulus naisel ligi 20 tundi ja vähemalt kaks pudelit küünelakki. Viimane mõõtmine enne maha lõikamist näitas, et naise küüned olid 24 jalga (731,52 cm) pikad.

Williams sooritas protseduuri Texases Fort Worthis asuvas dermatoloogiakabinetis, kus ta oli esimene inimene, kelle küünte lõikamiseks pärast 1990. aastate algust kasutati elektrilist pöörlevat tööriista.

«Küüntega või ilma, kuningannaks jään ikkagi,» sõnas Williams. «Minu küüned ei tee mind, ma teen oma küüned!» Naise sõnul oli tal teatud tegevuste sooritamisel raskusi, näiteks ei suutnud Williams nõusid pesta ja voodile linasid panna.

Naisel on juba paigas uus eesmärk - julgustada järgmist ajalugu tegevat küüntehuvilist püüdma Guinessi maailmarekordite tiitlit.

Naiste kõigi aegade pikimate käeküünte rekord kuulub endiselt Lee Redmondile, kes hakkas neid kasvatama 1979. aastal. Nende pikkus oli 28 jalga, kuid Redmond kaotas need 2009. aastal autoõnnetuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles