Eestis on vabu vaktsineerimisaegu üle 2700

BNS
Copy
Koroonavaktsiin.
Koroonavaktsiin. Foto: Peeter Lilleväli / Põhjarannik

Üleriigilises digiregistratuuris on neljapäevahommikuse seisuga enam kui 2700 vaba vaktsineerimise aega tervishoiuasutustesse üle Eesti ning sel nädalal oodatakse vaktsineerima kõiki üle 65-aastased ning Covid-19 riskirühma kuuluvaid täiskasvanud inimesi. 

Vaktsineerimise aegasid pakuvad digiregistratuuris praegu Corrigo, Eesti Diabeedikeskus, Hiiumaa haigla, Fertilitas, Ida-Tallinna keskhaigla, Järvamaa haigla, Jõgeva haigla, Lääne-Tallinna keskhaigla, Medicum, Pärnu haigla, Põhja-Eesti regionaalhaigla, Qvalitas Arstikeskus, Rapla haigla, S Silmarõõm, Tallinna eriarstikeskus, Tartu ülikooli kliinikum, Valga haigla ja paljud teised.

Kõik tervishoiuteenuse osutajad, kes on üleriigilise digiregistratuuriga liitunud, teevad oma ajad avalikuks vastavalt vaktsiinide olemasolule. Sellest tulenevalt muutub ka info üleriigilises digiregistratuuris.

Iga inimene, kes kuulub hetkel vaktsineeritavasse sihtrühma, näeb sellekohast infot ka patsiendiportaalis www.digilugu.ee, kust ta saab kohe liikuda üleriigilise digiregistratuuri vabade aegade vaatesse. Aegu on võimalik digitaalselt broneerida kõigis oma ajad avalikustanud haiglates.

Tehniliste küsimuste või digiregistratuuris aja broneerimise osas võib võtta ühendust TEHIK-u kasutajatoega telefonil 7943 943 või e-posti aadressil abi@tehik.ee iga päev kell 7-22.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles