Ööpäeva jooksul manustati 8714 doosi, vabu vaktsineerimisaegu on 2400

PM Tervis
Copy
Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Kolmapäevahommikuse seisuga on vaba üle 2400 vaktsineerimise aja, ööpäeva jooksul manustati 8714 doosi, vahendab BNS

Ööpäeva jooksul manustati 8714 doosi ning kokku on manustatud 479 377 vaktsiinidoosi. Esmaspäevast alates oodatakse Covid-19 vastu vaktsineerima kõiki 50-aastaseid või veel sel aastal 50-aastaseks saavaid inimesi.

Üleriigilises digiregistratuuris on kolmapäevahommikuse seisuga enam kui 2400 vaba vaktsineerimise aega tervishoiuasutustesse üle Eesti.

Vaktsineerimise aegasid pakuvad digiregistratuuris City Tervisekliinik, Corrigo, Eesti Diabeedikeskus, Hiiumaa haigla, Ida-Tallinna keskhaigla, Ida-Viru keskhaigla, Järvamaa haigla, Jõgeva haigla, Lääne-Tallinna keskhaigla, Läänemaa haigla, Lõuna-Eesti haigla, Medita Kliinik, Põlva haigla, Qvalitas Arstikeskus, Rakvere haigla, S Silmarõõm, Sanatoorium Tervis, Tallinna eriarstikeskus, Tartu ülikooli kliinikum, TNP Konsultatsioonid, Viljandi haigla ja Viru haigla.

Iga inimene, kes kuulub hetkel vaktsineeritavasse sihtrühma, näeb vastavat infot patsiendiportaalis www.digilugu.ee, kust ta saab liikuda üleriigilise digiregistratuuri vabade aegade vaatesse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles