Vabu vaktsineerimisaegu on üle 4600

BNS
Copy
TÜ Kliinikumis toimunud vaktsineerimine.
TÜ Kliinikumis toimunud vaktsineerimine. Foto: Kristjan Teedema / Postimees

Üleriigilises digiregistratuuris on reedehommikuse seisuga enam kui 4600 vaba vaktsineerimise aega tervishoiuasutustesse üle Eesti.

Vaktsineerimise aegasid pakuvad digiregistratuuris City Tervisekliinik, Corrigo, Eesti Diabeedikeskus, Hiiumaa haigla, Ida-Tallinna keskhaigla, Ida-Viru keskhaigla, Järvamaa haigla, Jõgeva haigla, Lääne-Tallinna keskhaigla, Läänemaa haigla, Lõuna-Eesti haigla, Medita Kliinik, Põlva haigla, Qvalitas Arstikeskus, Rakvere haigla, S Silmarõõm, Sanatoorium Tervis, Tallinna eriarstikeskus, Tartu ülikooli kliinikum, TNP Konsultatsioonid, Viljandi haigla ja Viru haigla.

Iga inimene, kes kuulub hetkel vaktsineeritavasse sihtrühma, näeb sellekohast infot ka patsiendiportaalis www.digilugu.ee, kust ta saab kohe liikuda üleriigilise digiregistratuuri vabade aegade vaatesse. Aegu on võimalik digitaalselt broneerida kõigis oma ajad avalikustanud haiglates.

Tehniliste küsimuste või digiregistratuuris aja broneerimise osas võib võtta ühendust TEHIK-u kasutajatoega telefonil 7943 943 või e-posti aadressil abi@tehik.ee iga päev kell 7-22.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles