PM Nädal ⟩ Koroona mõju seksile: naised jahivad ise mehi (3)

Copy
Koroona tagajärjed: lähedusenälg ja seksidieet. «Täiesti selgelt on näha, et üksikute elu on oluliselt raskem.» Kuid leidub ka õnnelikke, kelle sõnul on täna jah-sõna saada lihtsam kui muidu.
Koroona tagajärjed: lähedusenälg ja seksidieet. «Täiesti selgelt on näha, et üksikute elu on oluliselt raskem.» Kuid leidub ka õnnelikke, kelle sõnul on täna jah-sõna saada lihtsam kui muidu. Foto: Kristina Herodes

Millele on koroonapiirangud peale talje halvasti mõjunud? Selleks on väljavaade luua uus partnerlussuhe!

Nii kõneleb väike uurimus, mille tegime Facebookis. Anonüümsuse kaitsva teki all vastasid loo autorite sõbrad, kokku 58 inimest. Mitte keegi neist ei arvanud, et koroonapandeemia oleks muutnud suhte loomist lihtsamaks, kuid kolmandiku meelest oli see läinud väga palju või oluliselt keerukamaks.

Peretereapeut ja koolitaja Kärt Kase arvab, et vähem on olnud võimalusi juhuslike vahekordade tekkimiseks: «Juhusuhted saavad sageli alguse pidudel kas klubis või kolleegidega firmaüritusel ning alkoholi mõjul. Piirangud ei ole võimaldanud sellistel olukordadel tekkida. Kui me juba sõpradegagi väga kokku ei saa, mis siis veel võõrastega kohtumisest rääkida.»

Esimene kes tahtis, saigi

Terje (31)

No ikka kuival oled! Mina pidin leppima sellega, mida saada oli. Tekkis kontoriafäär. Esimene mees, kes huvi tundis, see saigi. Tegelikult pole üldse minu tüüpi mees – natuke ülekaaluline, vanem minust, vist isegi on tal naine kuskil. Aga ikka parem kui mitte midagi. /jätkub/

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles