Kõrged kingad, millega saab päriselt ka käia

Kristina Herodes
, ajakirjanik
Copy
Kaks ettevõtlikku õde ja kirglikku kingafänni Kristina (vasakul) ja Helena Grimpel on kontsarindel toimuva mugavusrevolutsiooni taga.
Kaks ettevõtlikku õde ja kirglikku kingafänni Kristina (vasakul) ja Helena Grimpel on kontsarindel toimuva mugavusrevolutsiooni taga. Foto: Belle Moi Estonia

Tuhkatriinu unelm. Kingamaailmas on toimunud revolutsioon. Ei usu? Meie ka enne ei uskunud.

Kui Tuhkatriinu muinasjutt on seni sinu kõige maagilisem kingalugu, siis nüüd on aeg edasi läinud. Keegi ei pea enam ebamugavates kristallkingades trepil koperdama, et printsi ära võluda. Moodne printsess paneb ballilt lahkudes kontsad lihtsalt tasku ja kepsutab koju.

Olen tihti unistanud kingast, mis vastavalt tujule oskaks olla nii kõrge kui madal. Või siis hommikule vastu tantsides salamisi soovinud, et mu kontsad oleks poole lühemad, kuid pidanud seda ilmvõimatuks ning jalgade valutades hambad risti edasi naeratanud.

Aga võta näpust – selline asi on päriselt võimalik! Belle moi Estonia on avastanud kiⁿgad, mille kontsi saab vahetada. Jalutada madalatega peole, klõpsad seal säramiseks kõrged alla ning kui kekutamisest kopp ette saab, paned jälle mugavama versiooni alla. Geniaalne ju!

Ettevõtmise hinged Eestis on kaks kingakirega õde Kristina ja Helena Grimpel, kellele õnneliku juhusena koperdasin otsa äsja Tallinnas peetud Disainitänaval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles