Seljaajukasvajaga noormehe abistamiseks vajalik summa saadi kokku mõne tunniga (3)

PM Tervis
Copy
Tony ja Ly haiglas
Tony ja Ly haiglas Foto: Erakogu/Facebook

«Summa on koos! Te olete imelised ning suurepärased inimesed, mul ei ole sõnu, mis tänutunne mind praegu valdab! Seest on nii soe,» kirjutas Ly Aasalaid viis tundi pärast postitust, kus palus abi seljaajukasvajaga venna operatsioonile saatmiseks.

Aasalaid pöördus eile sotsiaalmeedia vahendusel inimeste poole abipalvega aidata vend elupäästvale operatsioonile, milleks ta oli vaja koguda 127 000 eurot.

«Minu 18-aastane päikesekiirest vend Tony on suremas. Ja ta ise ei teagi veel seda kuna me pole suutnud seda talle öelda… Tema viimaseks õlekõrreks on Saksamaale ravile saatmine. Kahjuks tuleb kõik ravi-, transpordi- ja elamiskulud endal tasuda ja lõikusele tuleb ta saata võimalikult kiiresti. Eesti arstid paraku mu vennale ellujäämislootust ei andnud, Saksamaa arstid pakkusid, et kui ta jõuab ravile alates tänasest hiljemalt kümne päeva jooksul, on tema täieliku paranemise võimalused 66 protsendi juures,» kirjutas Aasalaid.

«Esialgsed kulud (need võivad ka tõusta juhul kui ta vajab pikemat haiglaravi kui 1 kuu) on 127 000 euro juures. Ma ei saa lasta tal lihtsalt surra, seetõttu pean lootma heade inimeste abile, kuna mujalt seda kahjuks loota ei ole. Endal ei ole meil sellist summat mitte kusagilt võtta. Kui Sa saad aidata kasvõi ühe euroga, siis palun tee seda. Kui 127 000 inimest annetavad kasvõi ühe euro, saame me mu venna ravile saata. Mida kiiremini, seda parem, sest praegusel juhul on aeg meie suurimaks vaenlaseks,» kirjutas Aasalaid eile õhtul.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles