Lasnamäe pirukafestivalil saab end koroona vastu vaktsineerida

BNS
Copy
Vaktsineerimine Tallinna keskturul 17.07.2021 
Vaktsineerimine Tallinna keskturul 17.07.2021 Foto: Herman-Erik Isop

Pae pargis pühapäeval toimuval Lasnamäe pirukafestivalil saab küpsetiste ja kultuuriprogrammi kõrval end kohapeal ka koroona vastu vaktsineerida – nobedamaid vaktsineeritavaid ootab väike kingitus.

«Lasnamäe pirukafestival on populaarne kogupereüritus ning soovime, et lisaks pirukate ja teiste küpsetiste maitsmisele, saaksid inimesed kohapeal koroonavastast vaktsiini teha. Loodan, et muutlikust ilmast hoolimata kasutavad paljud Lasnamäe elanikud võimalust tulla Pae parki küpsetisi ostma ja paralleelselt vaktsineerivad ennast ära. Vaktsineerimine aitab vältida haiguse rasket põdemist ning pidurdab viiruse levikut. Vaktsineerides kaitseme ennast ja oma lähedasi,» ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Koroona vastu saab ennast vaktsineerida Qvalitase arstikeskuse vaktsineerimisbussis. Eelnevalt registreerida pole vaja ning vaktsineerima on oodatud kõik Eesti elanikud alates 12. eluaastast. Pühapäeval Pae pargis toimuvale vaktsineerimisele paneb õla alla Selver ja esimesed 500 vaktsineeritavat saavad kingituseks 5-eurose Selveri kinkekaardi.

Festival toimub pühapäeval kella 11–16 Pae pargis. Tegemist on kogu perele mõeldud alkoholivaba üritusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles