Töörühm: massvaktsineerimine ei saa jääda igavesti kestma

PM Tervis
Copy
Vaktsineerimine Tallinna Reaalkoolis
Vaktsineerimine Tallinna Reaalkoolis Foto: Sander Ilvest

Ühiskonna mastaapsem vaktsineerimine jätkub seni, kuni on inimesi, kes seda vajavad, aga pikemas perspektiivis liigub vaktsineerimine erinevatest vaktsineerimiskeskustest tervishoiusüsteemi tagasi, ütles sotsiaalministeeriumi Covid-19 vaktsineerimise töörühma kommunikatsiooninõunik Gea Otsa.

Pikemas perspektiivis liigub vaktsineerimine Otsa sõnul sujuvalt tervishoiusüsteemi tagasi – suvine kampaania vormis massvaktsineerimine ei saa jääda igavesti kestma, vahendab ERR.

Otsa rääkis, et Kaja keskuse vaktsineerimiskeskus Tallinnas tegutseb praeguse seisuga 26. septembrini.

Seni A. Le Coq spordihoones sisse seatud vaktsineerimiskeskus jätkab tegevust Tartu ülikooli kliinikumi peamajas aadressil L. Puusepa 8.

«Vajadusel avatakse uusi keskusi, töörühm jälgib siin pidevalt olukorda ning teeb vajadusel paindlikult otsuseid,» sõnas Otsa.

Otsa rõhutas, et kindlasti jätkavad haiglate juures tegutsevad vaktsineerimiskabinetid, mis on igas maakonnahaiglas olemas ja kuhu saab minna eelregistreerimiseta, samuti jätkab Otsa sõnul juba toimiv vaktsineerimine apteekide pindadel, eratervishoiuasutustes ning kiirkliinikutes ning perearstide juures.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles