Lasnamäel alustab esmaspäeval tööd Confido vaktsineerimisbuss

BNS
Copy
Confido vaktsineerimisbuss.
Confido vaktsineerimisbuss. Foto: Confido

Kõik lasnamäelased saavad alates esmaspäevast end Confido uues mobiilses vaktsineerimispunktis koroona vastu vaktsineerida.

Esmaspäeval oodatakse vaktsineerimisest huvitatuid Linnamäe Prisma juurde, kokku külastab buss septembri jooksul 24 asumit Lasnamäel.

«Sügis on käes ja iga päev on arvel. Vajutame vaktsineerimisel sõna otseses gaasipedaali põhja ja sõidame Lasnamäe asumid ükshaaval läbi, et ühelgi soovijal ei jääks kaitsesüst saamata,» ütles Confido juhatuse esimees Risto Laur, kelle sõnul sisustati koostöös Hansabussiga spetsiaalselt vaktsineerimise jaoks 12-meetrine Volvo buss.

«Senine kogemus näitab, et inimestele peab tagama võimalusi ennast COVID-19 vastu vaktsineerida kodu lähedal ja eelregistreerimata ning vaktsineerimisbuss on parim moodus seda teha. Tervitan Confido vaktsineerimisbussi Lasnamäel ja loodan, et seni vaktsineerimata elanikud kasutavad seda mugavat võimalust, kuna buss sõidab läbi pea põik meie linnaosa asumid ja peatub kümnetes kohtades,» ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Buss on avatud iga päev kell 11-19 ning eelbroneering ei ole vajalik. Vaktsineeritakse Moderna vaktsiiniga, mille teise doosi saab 28 päeva möödumisel. Bussis on kokku viis töötajat, kes vaktsineerivad, korraldavad bussis kohapealse veerandtunnise vaktsineerimisjärgse järelvalve ja kogu vajaliku dokumentatsiooni. Confido vaktsiinibussi meeskond on valmis iga päev vaktsineerima enam kui 300 inimest.

Lisaks vaktsiinibussile teeb Confido vaktsineerimisi Ülemiste, Pirita, Mustamäe ja Kivila Südameapteegis ning Rocca-al-Mare keskuses, Lasnamäe Centrumis ja Nautica keskuses. Võrus ja Rakveres viiakse vaktsineerimist läbi Südameapteegis ning Tartus Lõunakeskuse Confido kiirkliinikus.

Confido testimispunktid asuvad lisaks Tallinnale veel Pärnus, Rakveres, Tartus, Narvas, Võrus, Haapsalus, Kuressaares ja Viljandis. Täpsed asukohad ja lahtiolekuajad leiab siit.

Confido gruppi kuuluvad erinevate kaubamärkide all teenuseid pakkuvad kliinikud: pere-, üld- ja eriarstiabi pakkuv Confido meditsiinikeskus, kaubanduskeskustes asuvad Confido kiirkliinikud, vaimse tervise keskus, sõltuvusravikeskus, heaolukeskus, töötervishoiule keskenduv Confido Töötervishoid, radioloogiakeskus, laserravikeskus ja päevakirurgiakeskus. Lisaks kuulub Gruppi Perearsti Nõuandeliin, mis haldab tuntud perearsti nõuandetelefoni 1220. Grupi ettevõtted hõlmavad enam kui kuutsadat töötajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles