Valimispäeval saab vaktsineerida enam kui 30 vaktsineerimispunktis üle Eesti

Copy
Foto: Mailiis Ollino

Tänasel valimispäeval, 17. oktoobril on võimalik COVID-19 vastu vaktsineerida enam kui kolmekümnes vaktsineerimispunktis üle Eesti.

Kohapeal pakutakse ka vaktsineerimisalast nõu. Vaktsineerimine on tasuta ja etteregistreerimiseta. Vaktsineerimispunktide asukohad ja lahtiolekuajad leiab veebilehel www.vaktsineeri.ee.

Täiendavad vaktsineerimispunktid on valimispäeval avatud Ida-Virumaal Jõhvis Jewe Keskuses ja Pargi Keskuses, Sillamäel XX Maximas, Narvas kultuurimaja Rugodiv lähedal, Paemurru Spordikooli lauatennisehalli parklas, Astri Keskuses ja Narva-Jõesuu Noortekeskuses. Samuti on vaktsineerimispunktid avatud Jõgeva vallavalitsuse juures, Järvamaa haigla vastuvõtus, Lääne-Virumaal Vinni Perearstikeskuses ja Rakvere haiglas, Haapsalu Kesklinna apteegis, Pärnus Martensi väljakul, Sindi tervisekeskuses, Märjamaa valla noortekeskuses ning Saaremaal Hanvari kliinikus ja Auriga keskuse Apothekas.

Tallinnas on vaktsineerimispunktid avatud Lindakivi Kultuurikeskuse ees, Ümera keskuse parklas, Smuuli tee Coopi juures, Linnamäe tee XXX Maxima parklas, Confido Veerenni tervisekeskuse vaktsineerimiskeskuses, Harjumaal Maardu Rahvamajas ja Paldiskis Lääne-Harju vallavalitsuse hoones.

Lõuna-Eestis saab valimispäeval vaktsineerida Tartus Kaubamaja juures ja Tartu Kvartali Keskuses, Viljandis kaubamaja hoovis, Valga haiglas, Võrus kultuurimaja Kannel parklas, Antsla Kultuuri- ja Spordikeskuse ees ning Põlva Benu apteegis.

Vaktsineerimise kohta saab nõu ka perearsti nõuandeliinilt telefonil 1220, lisainfot saab veebilehel www.vaktsineeri.ee ja telefonil 1247.

COVID-19 vaktsineerimise eesmärgid on vähendada COVID-19 põhjustatud haigus- ning surmajuhtumeid, kaitsta riskirühmi, kelle nakatumisel võib COVID-19 haigus kulgeda raskemalt, vähendada koroonaviiruse levikut Eestis ning hoida sellega COVID-19 haiguse kolmas laine võimalikult madalal, vähendada koormust tervishoiusüsteemile ja majandusele ning hoida Eesti ühiskond võimalikult avatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles