Arst jäi patsienti kuulates magama

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix
Norras Fredrikstadis jäi arst lapsest patsienti ja tema vanemaid kuulates viis korda magama.

Kohaliku ajalehe Fredrikstad Blad andmetel teavitas lapse ema Østfoldi haigla polikliinikus toimunust ka maakonnaarsti ja kirjeldas visiiti järgmiselt: «Me olime arsti juures 45 minutit. Selle aja jooksul jäi arst viiel korral magama. Ta küsis samu küsimusi üha uuesti ja uuesti ja tegi samu läbivaatusi mitu korda. Tundus, nagu ta oleks unustanud, mida ta tegi või küsis.»

Seda, kas arst oli mingite ainete mõju all või lihtsalt üleväsinud, naine öelda ei osanud. Samas on ametnikud varem märkinud, et antud arsti töökoormus on liialt suur.

«Me uurime juhtunut täpsemalt ja vastame loomulikult kõikidele küsimustele, mida tervishoiuamet esitab,» ütles Østfoldi haigla kommunikatsioonijuht Anne Grethe Erlandsen.

Ta lisas, et haigla nõuab töötajatelt tähelepanelikku suhtumist patsientidesse ja üldiselt on kõikide arstide tööplaanid seadustega kooskõlas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles