VIDEO JA BLOGI Meelelahutusasutused peavad pärast südaööd uksed sulgema (1)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Terviseameti erakorraline pressikonverents, sotsiaalminister Tanel Kiik, terviseameti peadirektor Üllar Lanno ja terviseameti meditsiinistaabi juht dr Arkadi Popov annavad ülevaate koroonaviiruse leviku hetkeolukorrast. 06.11.2020
Terviseameti erakorraline pressikonverents, sotsiaalminister Tanel Kiik, terviseameti peadirektor Üllar Lanno ja terviseameti meditsiinistaabi juht dr Arkadi Popov annavad ülevaate koroonaviiruse leviku hetkeolukorrast. 06.11.2020 Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Valitsus ja teadusnõukoda võtsid täna vastu uued koroonaviiruse leviku vastased meetmed, mis hakkavad kehtima 16. novembrist. Kui seni ei tohtinud meelelahutusasutused alkoholi pakkuda pärast südaööd, siis uue meetmena peavad meelelahutusasutused pärast südaööd kuni kella kuueni hommikul üldse suletud olema. 

Soovitus on võimaluse korral teha kaugtööd; tööandja peab valmistama ette kaugtöö plaani ning korraldama ka kaugtöö juhuks, kui töökohal nakatub keegi koroonaviirusega; samuti soovitatakse ära jätta ühisüritused, ka jõulupeod. 

Iga inimene, kes kohtub riskirühma kuuluva inimesega, peab enne kohtumist veenduma enda nakkusohutuses ning külastades kandma maski, hoidma distantsi ning puhastama käsi ja pindasid.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles