Narva haigla intensiivraviosakonna juhataja suri koroonahaigusesse (4)

Sven Randlaid
, Toimetaja
Copy
Aleksandr Tšernjonok 2015. aastal.
Aleksandr Tšernjonok 2015. aastal. Foto: Liis Treimann / Postimees

Eesti Anestesioloogide Seltsi ja arstkonda tabas suur kaotus: 75-aastaselt suri hinnatud arst ja spetsialist, Narva haigla anestesioloogia- ja intensiivraviosakonna juhataja Aleksandr Tšernjonok, kes jäi kaotajaks võitluses koroonahaigusega.

Anestesioloogide seltsi teadaandes märgitakse, et Aleksandr Tšernjonok oli lahke ja ääretult töökas kolleeg, olles alati toeks oma osakonna töötajatele. «Ta täitis oma töökohustusi ja ravis patsiente Narva Haigla intensiivraviosakonnas kuni haigestumiseni koroonahaigusesse,» öeldakse järelehüüdes.

Anestesioloogide selts ja arstide liit avaldavad kaastunnet doktor Tšernjonoki perekonnale, lähedastele ja kõigile kolleegidele.

Kaastundeavaldusega pöördus lahkunu lähedaste poole ka president Kersti Kaljulaid. «Tänane õhtu tõi teate, et ka enda elu ohvriks tuues – kroonviirushaigusele vandus alla ning suri Narva haigla intensiivraviosakonna juht dr Aleksandr Tšernjonok. Minu sügav kaastunne tema lähedastele,» kirjutas president sotsiaalmeedias.

«Kokku on kroonviirusega nakatumise tagajärjel Eestis surnud vähemalt 165 inimest. See number kasvab järgmistel nädalatel veelgi ja juba täna puudutab see lähemalt või kaugemalt kõiki Eesti inimesi,» rõhutas riigipea.

Kaastunnet avaldas ka sotsiaalminister Tanel Kiik. «Dr Tšernjonok pühendas oma elu teiste inimeste tervise ja elu hoidmisele ning ravis aastakümnete jooksul lugematu arvu patsiente,» kirjutas ta sotsiaalmeedias.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles