Tanel Kiik jääb eneseisolatsiooni

Alexandra Saarniit
Copy
Tanel Kiik.
Tanel Kiik. Foto: Sander Ilvest

Tervise- ja tööminister Tanel Kiik teatas täna ühismeedias, et on järgmised kümme päeva lähikontaktsena eneseisolatsioonis.

«Sain just teada, et puutusin eile kokku inimesega, kes andis täna positiivse koroonaviiruse proovi. Olen küll ühe doosiga vaktsineeritud, kuid sellest hoolimata pean olema järgmised kümme päeva lähikontaktsena eneseisolatsioonis,» kirjutas Kiik.

Kiik sai vaktsiini ühe doosi AstraZeneca vaktsiini märtsi lõpus. «Tänan Ida-Tallinna Keskhaigla tublisid tervishoiutöötajaid võimaluse eest ennast Covid-19 vastu kaitsesüstida,» teatas ta toona.

Minister sõnas ka, et kuna valdav osa nõupidamisi toimuvad hetkel veebi teel, siis ükski vajalik töökoosolek tal pidamata ei jää. Ta lisas, et tervisega on tal praegu kõik korras ning ta loodab, et see nii ka püsib. 

«Küll aga on see järjekordne meeldetuletus, et koroonaviirus pole kuskile kadunud ja iga kontakt võib nakkust edasi anda. Peame olema jätkuvalt ettevaatlikud ning täitma kõiki nakkusohutuse reegleid, sh lähikontaktsena kindlasti eneseisolatsioonis olema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles