Eestis on vaktsineerimisi tehtud 323 287 inimesele, vabu aegu on 2700

PM Tervis
Copy
Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Eestis on neljapäevaks COVID-19 vastu vaktsineerimisi tehtud 323 287 inimesele ja kaks vaktsiinidoosi on saanud 109 558 inimest. Vabu vaktsineerimisaegu on enam kui 2700, vahendab BNS

Ööpäeva jooksul manustati 11 223 doosi, kokku on manustatud 432 845 vaktsiinidoosi. Üleriigilises digiregistratuuris on neljapäevahommikuse seisuga enam kui 2700 vaba vaktsineerimise aega tervishoiuasutustesse üle Eesti ning sel nädalal oodatakse vaktsineerima kõiki üle 65-aastased ning COVID-19 riskirühma kuuluvaid täiskasvanud inimesi. 

Inimene saab ise kontrollida riskirühma kuulumist patsiendiportaalis digilugu.ee, märge riskirühma kuulumise kohta on patsiendiportaali avalehel vasakus servas.

Vaktsineerimise aegasid pakuvad digiregistratuuris praegu Corrigo, Eesti Diabeedikeskus, Hiiumaa haigla, Fertilitas, Ida-Tallinna keskhaigla, Järvamaa haigla, Jõgeva haigla, Lääne-Tallinna keskhaigla, Medicum, Pärnu haigla, Põhja-Eesti regionaalhaigla, Qvalitas Arstikeskus, Rapla haigla, S Silmarõõm, Tallinna eriarstikeskus, Tartu ülikooli kliinikum, Valga haigla ja paljud teised.

Kõik tervishoiuteenuse osutajad, kes on üleriigilise digiregistratuuriga liitunud, teevad oma ajad avalikuks vastavalt vaktsiinide olemasolule. Sellest tulenevalt muutub ka info üleriigilises digiregistratuuris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles