FOTOD ⟩ Rakvere lihatööstuses vaktsineeriti täna ligi 400 inimest

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Vaktsineerimise Rakvere lihatööstuses.
Vaktsineerimise Rakvere lihatööstuses. Foto: HKScan Estonia

Täna vaktsineeriti Rakvere lihatööstuse territooriumil üles seatud vaktsineerimiskeskuses ligi 400 inimese koroonaviiruse vastu. Peale tänast on ettevõttes vaktsineeritud teadaolevalt 40 protsenti töötajaskonnast.

Rakvere lihatööstuses töötab umbes 800 inimest. Peale vaktsineerimist jätkasid töötajad tööpäeva, kohe süsti saamise järel istusid inimesed puhkealas 15 minutit jälgimise all. 

HKScan Estonia juhatuse esimees Anne Mere ütles Postimehele, et kui mõnel töötajal peaks ilmnema kõrvalmõjusid, mis vajavad kodus ravimist, siis tuleb töötajal ühendust võtta oma perearstiga ning vormistada haigusleht nagu tavapäraselt sellistel juhtudel. 

Vaktsineerimine Rakvere lihatööstuses
Vaktsineerimine Rakvere lihatööstuses Foto: HKScan Estonia

«Ootasime oma töötajatele vaktsiine juba pikisilmi ja oleme väga tänulikud võimaluse eest lõpuks vaktsineerida nii oma töötajaid kui ka nende pereliikmeid. Huvi oli ootuspärane ja ühe päevaga saime vaktsineerida ligi 400 inimest,» lausus Mere. 

Töötajaid vaktsineeriti 2-doosilise Moderna vaktsiiniga, mille kahe doosi vahe on neli nädalat. Teiseks doosiks ehitatakse ettevõtte alale uuesti üles vaktsineerimistelk. 

«Sellega tagame, et protseduuri saaks meie töötajate ja nende pereliikmete jaoks võimalikult mugavalt ja sujuvalt läbi viia,» lausus Mere. Vaktsineerimine viidi läbi koostöös meditsiinikeskusega Silmarõõm. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles