Kasulik õpetus ⟩ Kust saada koroonatesti tulemus, kui digilugu ei toimi?

Copy
Vaktsineerimise järjekord patsiendiportaali digiregistratuuris.
Vaktsineerimise järjekord patsiendiportaali digiregistratuuris. Foto: Mihkel Maripuu

Digilugu.ee internetikeskkond oli sellel nädalal suure kasutajate hulga tõttu üle koormatud, seetõttu ei saanud inimesed vaadata ka oma koroonatesti tulemust. Meditsiinilabor SYNLAB jagab näpunäiteid, kuidas sellises olukorras siiski oma testitulemus teada saada.

Kui digilugu.ee keskkonda töös on tõrkeid, saavad kõik inimesed, kelle koroonaproov on avalüüsitud SYNLABi laboris, näha seda SYNLABi mobiilirakenduses TESTi.

Kui olete oma koroonaviiruse ninaneelu, kurguloputuse proovi PCR testiks või antikehade testiks veenivere analüüsi andnud kohas, mis saadab proovis SYNLABi laborisse, näed oma tulemusi ka labori loodud mobiilirakenduses TESTI. Sellele saab minna testi.me aadressilt.

Seal on võimalik endale ka tasuta genereerida sertifikaat.

TESTi keskkonnas on Sinu tulemused, kui oled oma PCR või antikehade koroonatesti andnud:

  • Avaliku testimise punktis
  • SYNLABi punktis või bussis
  • Lennujaamas või sadamas
  • Medicumi, Confido, Qvalitase, HeBa, Sinu Arst jm erameditsiinifirmade juures, kes on SYNLABi laborikliendid (ehk saadavad oma proovid SYNLABi).

Inimesed, kes on andnud koroonaviiruse PCR proovi SYNLABi tasulise kliendina, näevad enda ja oma samal ajal proovi andnud alaealise tulemusi ka minu.synlab.ee, kus saab ka lapsele reisisertifikaadi tasuta genereerida.

Kui vajate paberkujul sertifikaati, siis SYNLABi laboris analüüsitud testide sertifikaate väljastab teenuseosutaja lahtiolekuaegadel ja ööpäevaringselt Valvekliinik. Lisainfo nende kodulehel. Paberkujul sertifikaat maksab SYNLABis 2 eurot, teiste teenuseosutajate juures 7-10 eurot.

TESTI keskkonna lõi SYNLAB reisieelseks tasuta sertifikaatide genereerimiseks novembris 2020 ja seda on praeguseks kasutanud üle 40 000 inimese.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles