Tallink: Eesti ametnikud blokeerisid meie pakutud vaktsineerimiskava (3)

Copy
Paavo Nõgene kinnitusel blokeeris Eesti ametkond erasektori pakutud vaktsineerimisprojekti Talinki laevadel, samuti ei osale massvaktsineerimises enam Confido.
Paavo Nõgene kinnitusel blokeeris Eesti ametkond erasektori pakutud vaktsineerimisprojekti Talinki laevadel, samuti ei osale massvaktsineerimises enam Confido. Foto: Postimees

Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene ütles, et Eesti ametkond blokeeris erasektori pakutud vaktsineerimisprojekti Tallinki laevadel. Covid-19 vaktsineerimise töörühma juht Marek Seer aga kinnitas Postimehele, et Tallinki idee on hea, kuid see lükati hilisemaks. 

4. mail pöördus Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene sotsiaalministeeriumi poole ettepanekuga võimaldada Tallinki süstiklaevadel Star ja Megastar mai ja juuni kolmel nädalavahetusel Eesti ja Soome vahel reisivatele pendelränduritele ennast laevareisil koroonaviiruse vastu vaktsineerida.

Varem oli Tallink ettevõtmise võimalusi ja eeldusi arutanud erameditsiinikeskusega Confido ning jõudnud ühisele arusaamisele, et see projekt on laevadel teostatav ja vastaks kõigile nõuetele, kui vaktsineerijateks on tervishoiuasutus ja kvalifitseeritud tervishoiutöötajad.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles