Joller pole rahul, kui vähe teavad inimesed võimalikest piirangutest mittevaktsineeritutele

PM Tervis
Copy
21.07.2021. Tallinn. Terviseameti pressikonverents. Karmen Joller. Foto Herman-Erik Isop, Postimees
21.07.2021. Tallinn. Terviseameti pressikonverents. Karmen Joller. Foto Herman-Erik Isop, Postimees Foto: Herman-Erik Isop

Perearst Karmen Joller tunnistas, et ta ei ole rahul sellega kui vähe teavad inimesed võimalikest piirangutest. «Inimene peab väga täpselt teadma (mis teda ootab) - see peab olema lihtne ja selge,» sõnas ta teisipäevasel pressikonverentsil. 

Perearst Karmen Jolleri sõnul ootavad perearstid valitsuselt võimalikult kiiret ja selget otsust selle kohta, millised piirangud hakkavad sügisel kehtima neile inimestele, kes ei ole koroonaviiruse vastu vaktsineeritud, vahendab ERR

Peamiseks murekohaks peab Joller teadmatust «Me võime kõike teha, aga inimesed ei tule vaktsineerima, kui nad ei tea, et näiteks 1. oktoobrist nad ei saa teha neid või teisi tegevusi, kui nad ei ole vaktsineeritud,» märkis Joller. 

Samuti lisab Joller, et teavitustöö ei peaks olema inimesi hirmutav ning kohustuslikuks korras peaks olema vaktsineeritud haavatavate inimestega tegelevad töötajad nagu hooldajad või kiirabipersonal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles