Confido tõstis testimisvõimekuse enam kui 3000 testini päevas

Postimees
Copy
Koroonatest.
Koroonatest. Foto: Dmitri Kotjuh

Hiljutiste avamistega Viljandis, Haapsalus ja Tallinnas Viru Keskuses on Confidol üle Eesti kokku 17 testimispunkti, kus ollakse iga päev valmis tegema kokku üle kolme tuhande antigeeni testi. Tulemused koos reisisertifikaadiga saab testimisjärgselt kätte hiljemalt 30 minutiga.

«Kuigi põhifookus peab olema ja ongi Covid-19 vastasel vaktsineerimisel, on ka professionaalne testimine endiselt väga oluline. Seda eriti olukorras, kus ligi pooled Eesti elanikud ei ole endiselt vaktsineeritud,» rõhutas Confido juhatuse esimees Risto Laur, kelle sõnul ei ole testimine vajalik ainult reisimiseks.

«Testimine on kõige kättesaadavam igapäevane viis hoolida teistest inimestest enda ümber. Ükskõik, kas plaanite külastada riskirühma kuuluvat lähedast või osaleda rahvarohkel kultuuriüritusel - teadmine, et olete terve, annab praegusel ajal hea kindla tunde,» selgitas Risto Laur ning lisas, et ka suures kollektiivis töötavatel ja mistahes põhjusel siiani vaktsineerimata inimestel oleks väga mõistlik end võimalusel aeg-ajalt testida.

Confido testimispunktid asuvad lisaks Tallinnale veel Pärnus, Rakveres, Tartus, Narvas, Võrus, Haapsalus, Kuressaares ja Viljandis. 

Risto Laur kinnitas, et lähiajal loodab Confido asuda mitmetes testimispunktides teostama ka Covid-19 vastu vaktsineerimist. Juba praegu on vaktsineerimine võimalik Tallinnas, Veerenni terviselinnakus asuvas Confido meditsiinikeskuses, Rocca-al-Mare Keskuse, Lasnamäe Centrumi ja Nautica Keskuse kiirkliinikutes ning Ülemiste ja Kivila Südameapteegis. Tartus saab end mugavalt vaktsineerida Lõunakeskuses asuvas Confido kiirkliinikus.

Confido gruppi kuuluvad erinevate kaubamärkide all teenuseid pakkuvad kliinikud: pere-, üld- ja eriarstiabi pakkuv Confido Meditsiinikeskus, kaubanduskeskustes asuvad Confido Kiirkliinikud, Confido Vaimse Tervise Keskus, Confido Sõltuvusravikeskus, Confido Heaolukeskus, töötervishoiule keskenduv Confido Töötervishoid, radioloogiateenuseid osutav Confido Radioloogiakeskus, Confido Laserravikeskus (endine Vitaclinika) ja Confido Päevakirurgiakeskus. Lisaks kuulub Gruppi Perearsti Nõuandeliin OÜ, mis haldab tuntud perearsti nõuandetelefoni 1220. Grupi ettevõtted hõlmavad enam kui viitsadat töötajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles