Selver paneb vaktsineerimisele õla alla

PM Tervis
Copy
Viljandi Selver.
Viljandi Selver. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lasnamäel Pirukafestivalil ja Narvas toimuvatel vaktsineerimistel jagatakse välja 1000 Selveri kinkekaarti, et öelda aitäh enda ja teiste tervisest hoolivatele inimestele.

1. augustil Lasnamäel Pirukafestivalil saavad 500 esimest vaktsineerima tulnud inimest Selveri kinkekaardi. Alates 2. augustist saavad 500 kiiremat ka Narvas Rugodivi kultuurimajas vaktsineerimistel Selveri kinkekaardi.

Covid-19 vaktsineerimise töörühma juhi Marek Seeri sõnul on Eesti kaitsmine koroonaviiruse kolmanda laine eest meie kõigi ühine pingutus. Selveri juhatuse liige Kristi Lomp lisas, et end vaktsineerima minev inimene hoolib endast ja teistest ning see läheb kokku ka Selveri väärtustega.

1. augustil Lasnamäel toimuval Pirukapäeval (Paepargi 21) saab vaktsineerida kell 11–16. Vaktsiiniks on Pfizer ja Janssen ning vaktsineerimist viib läbi Qvalitas Arstikeskus. Narva kultuurimajas Rugodiv saab vaktsineerida igal tööpäeval kell 11–19.

Ette registreeruda ei ole vaja, kaitsesüsti saamiseks tuleb vaid kohale minna.

Kaitsesüsti saama on oodatud Eesti elanikud alates vanusest 12 eluaastat. Kindlasti peab kaasas olema isikut tõendav dokument.

Lisainfot vaktsineerimise kohta leiab kodulehelt www.vaktsineeri.ee, küsimustele saab vastused ja ka vaktsineerimiseks aja broneerida infotelefonilt 1247.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles