Apollo kinod liituvad PAI algatusega

PM Tervis
Copy
Jõhvi Apollo Kino.
Jõhvi Apollo Kino. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Eesti suurim kinokett Apollo Kino liitub täna Eesti õdesid ja hooldustöötajaid tunnustava PAI algatusega ja teeb PAI kaardi omanikele 50-protsendilise allahindluse.

PAI kaardi omanikud saavad Apollo kinos kaks piletit ühe hinnaga, ühe 10 eurot maksva kaardi eest kaks ja ühe 40 eurot maksva kaardi eest vastavalt kaheksa piletit. Pakkumine kehtib kõikides Apollo kinodes ja kehtib aasta lõpuni.

Apollo Kino Baltikumi tegevjuhi Kadri Ärmi sõnul soovib ettevõte sellega tänada õdesid ja hooldustöötajaid panuse eest, mida nad on ühiskonna jaoks andnud.

«Kinoketina oleme olnud pidevas piirangute muutumise turbulentsis ja saame hästi aru sellest hinnast, mida meie tervishoiutöötajad on pidanud koroonaajastul maksma. Meil on hea meel liituda PAI algatusega, sest näeme, et see koostöömudel töötab ning tekitab häid emotsioone kõigis osalistes,» ütles Ärm.

PAI kampaania ühe algataja Katri Lingi sõnul on eriti rõõmustav, kui nendega liituvad pea kogu Eestit katvad pakkujad. «Apollo keti kinosid leiab üle Eesti, seega suurendab nende liitumine meie teenusepakkujate ringiga kaardiomanike valikuvõimalusi märkimisväärselt. Kindlasti ei ole ka teistel huvilistel ja pakkujatel veel hilja meiega ühendust võtta ja PAI kaardi teenuseid pakkuda, kuna kaarte saab kasutada kuni selle aasta lõpuni,» ütles Link.

PAI algatusega on liitunud ligi 150 teenusepakkujat üle Eesti. PAI kaarte on välja jagatud 12 000 õele ja hooldustöötajale.

PAI algatuse toetamiseks saab annetusi teha SA Kuressaare Haigla Toetusfondi arveldusarvele EE824204278618211200, annetust tehes lisa märksõna «PAI».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles