Tallinna linnavalitsuses saab eelregisteerimata vaktsineerida augusti lõpuni

PM Tervis
Copy
20.01.2021, Tallinn. 
Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart.
20.01.2021, Tallinn. Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Esmaspäevast, 23. augustist, kuni kuu lõpuni on Tallinna linnavalitsuse hoones (Vabaduse väljak 7) tööpäevadel kella 10-20 avatud vaktsineerimispunkt, kus saab eelregisteerimata vaktsineerida. 

«Otsustasime linnavalitsuse hoones vaktsineerimispunkti avada seetõttu, et pakkuda võimalust eelregistreerimata südalinna koroona vastu vaktsineerima tulla. Kõigil, kellel on augusti lõpuni tööpäevadel kesklinnas asjatoimetusi, on teretulnud vaktsineerimisvõimalust kasutama sõltumata sellest, kas nad on tallinlased või mitte,» ütles linnapea Mihhail Kõlvart.

«Augusti lõpuni Moderna Spikevaxiga vaktsineerijad jõuavad sügisese aktiivse viirushooaja eel saada ka teise vaktsiinidoosi,» kinnitas Confido juhatuse esimees Risto Laur.

«Linnavalitsuse hoone on märgilise tähtsusega, et teha vaktsineerimine kõigi inimeste jaoks nii lihtsasti kättesaadavaks kui vähegi võimalik,» rõhutas Confido juht ning meenutas, et Tallinnas saab eelregistreerimiseta end Covid-19 vastu vaktsineerida ka Confido Kiirkliinikutes, mis asuvad Lasnamäe Centrumis, Nautica keskuses ja Rocca al Mare Keskuses.

Spikevax ehk COVID-19 Vaccine Moderna kahe vaktsiinidoosi vahe on neli nädalat.

Eelregisteerimata vaktsineerima on oodatud kõik alates 12. eluaastast, pkaitsepookida saab tööpäevadel kella 10-20ni aadressil Vabaduse väljak 7.

Tervishoiuteenust pakub Confido meditsiinikeskus. Vaktsineerimispunkti sissepääs on linnavalitsuse teenindussaali uksest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles