Kaitsevägi plaanib jõuda täieliku vaktsineerimiseni (3)

BNS
Copy
Kaitsevägi. Foto on illustreeriv.
Kaitsevägi. Foto on illustreeriv. Foto: mil.ee

Kaitsevägi plaanib jõuda täieliku vaktsineerimiseni, praeguse seisuga on kaitseväes erinevatel põhjustel vaktsineerimata umbes 400 inimest.

Kaitseministeeriumi kantsler Kusti Salm ütles teisipäeval ajakirjanikele, et praeguse seisuga on kaitseministeeriumi valitsemisala inimestest vaktsineeritud üle 91 protsendi. Tema sõnul plaanib kaitsevägi jõuda vaktsineerimisnäitajaga «võimalikult sajale lähedale» ning selleks on kavas täisvaktsineerimine.

Kaitseväe juhataja kindralleitnant Martin Herem sõnas, et praeguse seisuga on kaitseväes vaktsineerimata umbes 400 inimest. Neist osa pole jõudnud vaktsineerida, osa on puhkusel, osa lapsehoolduspuhkusel ning mõned on ka vaktsineerimisele vastu.

Kindralleitnant Heremi sõnul peavad 13. septembriks kõik kaitseväe töötajad tutvuma riskianalüüsiga ning samaks kuupäevaks tuleb kõigil esitada tõend selle kohta, kas nad on vaktsineeritud, viiruse läbipõdenud või on neil meditsiinilised probleemid. Kes pole 13. septembriks tõendit esitanud, saab kaitseväe juhataja sõnul esmalt hoiatuse. «Siis vaatame edasi,» sõnas ta.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles