Õed ja hooldustöötajad on PAI kaartidega tarbinud enam kui 70 tuhande euro eest

PM Tervis
Copy
PAI kaardid.

Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja
PAI kaardid. Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti õdede ja hooldustöötajate toetuseks ja tunnustuseks algatatud PAI kampaania raames on tervishoiutöötajad kasutanud PAI kaarte kokku enam kui 70 tuhande euro eest. Kokku on 10 ja 40 euro väärtuses PAI kaardid jõudnud 14 tuhande Eesti õe ja hooldustöötajani.

PAI kampaania ühe algataja, Kuressaare Haigla Toetusfondi juhataja Siiri Rannama sõnul laekub erinevatelt teenusepakkujatelt arveid PAI kaartide kasutamise kohta igapäevaselt.

«Me näeme küllaltki operatiivselt PAI kaartide kasutamise statistikat, kus ja milliste teenusepakkujate juures neid kasutatakse. Suve kokkuvõtteks saab öelda, et populaarseimad kohad on olnud mõned Tallinna ja Tartu spaahotellid, aga tarbimisgeograafia on tegelikult lai ja kaarte on kasutatud kõikides Eestimaa piirkondades. Siseturism suvine õitsemine tõstis ka hindu sedavõrd, et meil on põhjust arvata, et ilmselt ei pääsenud PAI kaartide omanikud suvel alati löögile. Seega on meil põhjust vähemasti loota, et kaartide kasutamise aktiivsus kasvab taas aasta viimases kvartalis,» sõnas Rannama.

PAI algatust on toetanud kokku 4899 annetajat, kes valdavalt on eraisikud. PAI kaarte vastu võtvate teenusepakkujate nimekirjaga on ühinenud üle saja siseturismi- ja kultuurisektori ettevõtja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles