Uues vaktsineerimiskeskus saab kaitsepookida üle 1000 inimese päevas

PM Tervis
Copy
Confido uus vaktsineerimiskeskus.
Confido uus vaktsineerimiskeskus. Foto: Erakogu/Confido

Confido avas Tallinnas Veerenni tervisekeskuses uue vaktsineerimiskeskuse, mis suudab päevas teenindada enam kui 1000 inimest.

«Meie eesmärk on tagada mugav ja kiire vaktsineerimise võimalus kõigile soovijatele. Kohapeal on tööl kuni kaheksa inimest, et protsess oleks inimeste jaoks maksimaalselt sujuv,» ütleb Confido kiirkliinikute juht Marek Seer ja rõhutab, et Tallinnas on endiselt umbes 100 000 vaktsineerimata inimest.

Uues keskuses saab end vaktsineerida iga päev kell 8.30–21.00 nii broneeritud ajaga kui eelbroneeringuta, kasutatakse nii Moderna kui ka Pfizeri vaktsiini.

«Esialgu on plaan hoida vaktsineerimiskeskus avatud vähemalt detsembrini. Tallinnas elab pea pool miljonit inimest ning nii suure rahvahulgaga linnas on sellist keskust kindlasti veel mõnda aega tarvis,» lisab Seer.

Confido uus vaktsineerimiskeskus Veerennis.
Confido uus vaktsineerimiskeskus Veerennis. Foto: Erakogu/Confido

Lisaks vaktsineerimiskeskusele vaktsineerib Confido Covid-19 vastu Tallinna Ülemiste, Pirita, Mustamäe ja Kivila Südameapteegis, Sikupilli keskuse ja Sõpruse Rimi Südameapteegis ning Confido kiirkliinikutes Rocca al Mare keskuses, Lasnamäe Centrumis ja Nautica keskuses. Võrus ja Rakveres vaktsineeritakse Südameapteegis ja Tartus Lõunakeskuse Confido kiirkliinikus. Septembris saab ennast vaktsineerida ka Confido vaktsiinibussis.

Confido testimispunktid asuvad lisaks Tallinnale veel Pärnus, Rakveres, Tartus, Narvas, Võrus, Haapsalus, Kuressaares ja Viljandis. Täpsed asukohad ja lahtiolekuajad leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles