Astri Grupi kaubanduskeskustes ja turgudel vaktsineeriti suvel 4300 inimest

PM Tervis
Copy
Vaktsineerimine.
Vaktsineerimine. Foto: Elmo Riig / Sakala

Astri Grupi keskuste ja turgude välialadel Tallinnas, Tartu ja Narvas said suve jooksul esmase süsti enam kui 4300 inimest.

Astri Grupi turundusjuhi Matthias Vutti sõnul osutusid keskused ja turud populaarseteks vaktsineerimiskohtadeks, kuna need jäävad igapäevasele liikumistrajektoorile.

«Meil on hea meel pakkuda riigile vaktsineerimise korralduse juures tuge. Igapäevase kaubandustegevuse säilimiseks on vaktsineerimine väga oluline. Seepärast olemegi omalt poolt valmis rendipindu riigile tasuta pakkuma,» ütles Vutt.

Suurem osa vaktsiinidest, üle 2500 esimese doosi on tehtud Narvas.

«Nii Fama kui ka Astri Keskuses Narvas on regulaarsed vaktsineerimispunktid, mis on osutunud väga populaarseks. Narva linnas on vaktsineerituid kokku natuke üle 21 000 inimese, seega enam kui 10% vaktsineeritutest on saanud süsti külastades kaubanduskeskust. See näitab, et külastajatele mugavate lahenduste pakkumisel on oluline roll,» lisas Vutt.

«Vaktsineerimisbussi töö oli kõige intensiivsem Keskturul, kus nelja päeva jooksul sai esimese doosi üle 1100 inimese.»

Vaktsineerimine keskustes jätkub ka edaspidi. Regulaarsed vaktsineerimispunktid on avatud Narvas Fama ja Astri Keskuses. Lõunakeskuses saab apteegis vaktsineerida esmaspäeviti ja reedeti ning Confido kiirkliinikus igapäevaselt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles