Vaktsineerimisbuss töötab Lasnamäel veel kümme päeva

PM Tervis
Copy
Vaktsineerimine.
Vaktsineerimine. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lasnamäel jätkab tegevust vaktsineerimisbuss, kus saab end Moderna vaktsiiniga Covid-19 vastu vaktsineerida. Vaktsineerimisbuss peatub erinevates kohtades üle terve linnaosa ning inimesi oodatakse vaktsineerima kella 11-19.

«Kutsun Lasnamäe elanikke vaktsineerimisbussi, mis teeb ringi peale tervele meie linnaosale ja võimaldab ennast mugavalt kodu lähedal Covid-19 vastu vaktsineerida,» ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Vaktsineerima on oodatud kõik Eesti elanikud alates 12. eluaastast. Täiskaitse saavutamiseks on väga oluline läbida kogu vaktsineerimiskuur ja mitte loobuda teisest kaitsesüstist. Teise kaitsesüsti aja ja koha saab teada esimese doosi tegemisel.

Vaktsineerima tulles peab kaasa võtma ID-kaardi või passi, eelnev registreerimine ei ole vajalik. Vaktsineerimisele pääseb elava järjekorra alusel, kuid soovi korral on võimalik vaktsineerimisbussi eelnevalt registreerida ja aeg broneerida läbi digilugu.ee.

Vaktsineerimisbuss tegutseb Lasnamäel koostöös Confido Meditsiinikeskusega.

  • Täna, 20. septembril peatub vaktsineerimisbuss Maxima X poe ees (Virbi 12).
  • Homme, 21. septembril töötab buss Rimi poe ees (Vikerlase 23).
  • Kolmapäeval, 22. septembril on buss Lasnamäe kergejõustikuhalli juures (Punane 45)
  • Neljapäeval, 23. septembril, peatub see järjekordse Rimi kaupluse juures (Kalevipoja põik 8).
  • Reedel, 24. septembril on buss Pae turul (Pae 78).
  • Laupäeval, oodatakse vaktsineerima Idakeskuse ette (Punane 16b)
  • Pühapäeval, Ülemiste Keskuse juurde (Suur-Sõjamäe 4).

Igal päeval ja kõigis asukohtades oodatakse vaktsineerima kl 11-19.

Vaktsineerimisbuss töötab Lasnamäel igapäevaselt kuni 30. septembrini ja sõidab läbi pea kõik Lasnamäe asumid. Lasnamäe vaktsineerimisbussi graafikut ja peatuskohti näeb siit.

Lisainfo vaktsineerimise ja vaktsiinide kohta www.vaktsineeri.ee, telefonil 1247 (iga päev kell 8-20 eesti, vene ja inglise keeles) ja 6051529 (E-R kl 8-17).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles