Lasnamäele on eraldatud 4200 Jansseni koroonavaktsiini

PM Tervis
Copy
Vaktsineerimine.
Vaktsineerimine. Foto: Shutterstock

Lasnamäel saab ennast Covid-19 vastu vaktsineerida Jansseni vaktsiiniga, mille puhul täiskaitse saamiseks piisab ühest doosist — reedese seisuga on Lasnamäel manustamiseks eraldatud 4200 doosi.

«Teame, et Lasnamäe elanikud eriti aktiivselt vaktsineerivad just Jansseni vaktsiiniga. Põhjused on ilmsed: selle puhul piisab täiskaitse saamiseks kõigest ühest doosist, mis on äärmiselt mugav. Seepärast kutsun kõiki seni vaktsineerimata inimesi kasutama võimalust ja lähipäevil läbi astuma Confido meditsiinikeskuse vaktsineerimisbussist. Selline kogus Jansseni vaktsiini aitab tagada, et lähinädalatel seda jätkub kõigile soovijatele,» ütles Lasnamäe linnaosa vanem Vladimir Svet.

Vaktsineerimisbuss töötab Lasnamäel igapäevaselt ja sõidab läbi pea kõik Lasnamäe asumid. Reedel on buss Pae turul. Laupäeval oodatakse vaktsineerima Idakeskuse ette Punanesele tänavale ning pühapäeval Ülemiste Keskuse juurde Suur-Sõjamäel. Igal päeval ja kõigis asukohtades oodatakse vaktsineerima kell 11-19.

Lasnamäel on vaktsineerimise läbiviimiseks 4200 Jansseni koroonavaktsiini doosi eraldatud Confido meditsiinikeskuse, Medicumi ja Qvalitase arstikeskuse peale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles