OTSEPILT Vaktsineerimise infotund: Talving, Lutsar, Härma jt ootavad teie küsimusi

Loora-Elisabet Lomp
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Vaktsiin.
Vaktsiin. Foto: sotsiaalministeerium

Täna kella 16-17 ajal toimub Covid-19 vastu vaktsineerimise infotund. Kõik, kes soovivad esitada küsimuse terviseametile, Põhja-Eesti regionaalhaigla ülemarstile või ka näiteks teadusnõukoja juhile, saavad selle edastada Worksup.com keskkonnas, mis avatakse küsimuste esitamiseks infotunni alguses. 

Covid-19 vaktsiine ja vaktsineerimist puudutavatele küsimustele vastavad eestikeelses infotunnis Põhja-Eesti Regionaalhaigla ülemarst, Covid-19 teadusnõukoja liige prof Peep Talving, Covid-19 teadusnõukoja juht prof Irja Lutsar, Eesti Perearstide Seltsi juhatuse liige dr Argo Lätt, terviseameti peadirektori asetäitja Mari-Anne Härma, ravimiameti ravimiohutuse järelevalve büroo juhataja Maia Uusküla, haigekassa juhatuse liige Maivi Parv.

Eestikeelse infotunni saatejuht on Taavi Eilat.

Worksup.com keskkonnas saab infotundi jälgida ka eesti- ja vene viipekeelse tõlke ja kirjutustõlkega. Eestikeelset infotundi vahendatakse ka ingliskeelse sünkroontõlkega.

Keskkond avatakse küsimuste esitamiseks infotunni alguses, kasutades märksõna #vaktsineeri. Küsimusi saab esitada ka telefonil 6284034.

Tervise- ja tööminister Tanel Kiik (KE) lausus, et Eestis on vaktsineeritud enam kui 66 protsenti täisealistest. Samas on endiselt palju inimesi, kes kõhklevad ning vajavad vaktsiinide ja vaktsineerimise kohta rohkem infot, lisas Kiik. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles