Confido vaktsiinibuss sõidab Maardusse ja Põhja-Tallinnasse

PM Tervis
Copy
Vaktsineerimisbuss.
Vaktsineerimisbuss. Foto: Erakogu/Confido

Confido jätkab hiljuti käivitatud vaktsiinibussi tegevust oktoobris ja laiendab mobiilse vaktsineerimise piirkonda lisaks Lasnamäele ka Maardusse ning Põhja-Tallinna.

«Näeme, et kodulähedane eelregistreerimata vaktsineerimine toimib, mistõttu hoiame bussi töös ka oktoobris,» selgitas Confido juhatuse esimees Risto Laur ja rõhutas, et bussi tähtsus kasvab veelgi, kuna mitmed vaktsineerimiskeskused on uksed sulgenud.

«Bussi peatuskohad on Lasnamäel, Maardus ja Põhja-Tallinnas hoolikalt valitud asumites, kus vaktsineerimise tase on siiani madalam,» kinnitas Laur ja rääkis, et endiselt tuleb end vaktsineerima hulgaliselt inimesi, kes seda siiani ei ole jõudnud teha.

«Nad ei ole vaktsiinide vastu, vaid lihtsalt nii-öelda ei ole sattunud õigel ajal õigesse kohta. Tänu bussile saavad nad oma kodu lähedal ja võimalikult väheste takistustega vaktsiinkaitse,» lisas Laur.

Vaktsineerimisbussi graafikut näeb SIIT

Kokku on septembri jooksul Confido bussis vaktsineerinud ligi 2500 inimest. Vaktsiinibussis saab valida kõigi Eestis kasutavate vaktsiinide vahel, sealhulgas kuni jätkub, pakutakse ka Jansseni vaktsiini, millega on vaja täisimmuunsuse saavutamiseks vaid ühte doosi.

Lisaks vaktsiinibussile teostab Confido Covid-19 vastu vaktsineerimist Tallinna Ülemiste, Pirita, Mustamäe ja Kivila Südameapteegis ning Rocca al Mare Keskuse, Lasnamäe Centrumi ja Nautica Keskuses. Võrus ja Rakveres viiakse vaktsineerimist läbi Südameapteegis ja Tartus Lõunakeskuse Confido kiirkliinikus ning Veerenni Tervisekeskuse vaktsineerimiskeskuses.

Confido testimispunktid asuvad lisaks Tallinnale veel Pärnus, Rakveres, Tartus, Narvas, Võrus, Haapsalus, Kuressaares ja Viljandis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles