FOTOD ⟩ Kaupmehed valmistuvad rangemateks piiranguteks

Postimees
Copy

Tänane kiirreid Rocca al Mare kaubanduskeskusse kinnitas, et pea kõik külastajad kannavad näomaski. Postimehe fotograafi sõnul oli mõni üksik, kellel mask ununes, kuid meeldetuletusel pandi see kohe ette. Erandiks oli üks mees, kes maskist keeldus ja astus seepeale poest välja. 

Eile kirjutas Postimees, et Eesti Kaupmeeste Liidu liikmed sõlmisid vabatahtliku kokkuleppe, millega järgivad kõiki piiranguid ja meetmeid koroonaviiruse leviku tõkestamiseks.

Kokkulepe näeb ette, et maskita klienti ei teenindata, suletakse istumis- ja mängualad ja peatatakse degusteerimised.

Koroonaviiruse levikut takistavad ainult meditsiinilised või nendega võrdsustatud maskid, mistõttu soovitab valitsus inimestel kasutada üksnes neid.

Valitsus otsustas, et esmaspäevast, 25. oktoobrist muutub maskikandmise kohustus rangemaks: avalikus nakkusohu suhtes kontrollimata siseruumis tuleb hakata kandma maski ning enam ei piisa senisest suu ja nina katmisest.

Tungiv soovitus on kõigil alates 12. eluaastast kanda maski üritustel ja tegevuste puhul, kus kontrollitakse vaktsineeritust või haiguse läbipõdemist. See puudutab näiteks kino, teatrit, kontserti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles