Koroonapositiivne Riina Solman: arvasin, et mulle see naljalt külge ei hakka (3)

Brita-Maria Alas
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Riina Solman.
Riina Solman. Foto: Mihkel Maripuu

Endine rahvastikuminister ja Isamaa liige Riina Solman sai eile koroonapositiivse diagnoosi. Poliitiku sõnul kadus tal küll maitsemeel, ent testimata oleks ta haigust pidanud tavaliseks külmetuseks. 

Solman kirjutas ühismeedias, et teise vaktsiinidoosi sai ta juuni algul, kuid arvatavasti on vaktsiini mõju juba vähenenud ning nüüd ootas ta tõhustusdoosi.

«Koos koroonaga kadus maitsemeel. Kuigi armastan kohvi, siis läks ka kohviisu. Kui ma ei oleks vastutustundlik ega teeks väiksemagi nohupoisi korral testi, siis oleksin arvanud, et tegemist on tavalise külmetusega. Sai ju just nädal tagasi iga ilmaga tänaval oldud ja valimiste nimel külmetatud,» kirjeldas ta. 

«Olen enese teadmata koroonapositiivsetega pikalt koos viibinud, aga mitte kunagi haigestunud ja nii hakkaski ohutunne vähenema,» kirjutas Solman, lisades, et pidas end inimeseks, kellele koroonaviirus naljalt külge ei hakka. 

Solmani sõnul jäi seltskonnas terveks ainuüksi maskikandja. «Sõbrad, siinkohal tahan öelda, et maski kandmine võib säästa nakatumise eest,» kirjutas ta. 

«Ja hea uudis seegi, et vaktsineerituse tõttu ei ole mul palavikku ning saan pikali olles vähemalt tööd teha või lugeda, mis kuhjas ootab,» lisas Solman.

Kuigi poliitik mõistab neid, kes vaktsineerida ei saa või seda lapseootuse tõttu pelgavad, sõnas ta, et usub vaktsiini. «Mida rohkem on aga vaktsineerituid, seda vähem on raskeid haigeid ja asjatuid surmasid. Minu hinnangul peame tegema kõik inimeste tervise hoidmise nimel,» selgitas Solman.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles