Karmen Joller kritiseerib spordiklubisid: mis maailmas te elate? (12)

PM Tervis
Copy
Karmen Joller.
Karmen Joller. Foto: Remo Tõnismäe/Scanpix

Perearst Karmen Jolleris tekitab pahameelt kahe spordiklubiga seotud tegevused, mis ei aiata koroonakriisi ületamisel kaasa. 

«Ma olen alati arvanud, et spordiklubid on rahvatervise eest seisjad.

Nüüd aga üks kakleb terviseametiga, teine hädaldab meedias, et nende käive on langenud paha valitsuse kehtestatud nõmedate piirangute tõttu. Mitte viiruse laialdase leviku ja meditsiinisüsteemi ääretu ülekoormuse tõttu. Ja mitte kannatavate ja surevate inimeste tõttu.

Mis maailmas te elate, Sparta ja MyFitness?

MyFitnessi kaitseks saab öelda, et vähemalt järgib MyFitness piiranguid.

Õnneks tean, et on olemas spordiklubisid, kes väga hoolivad oma klientidest ja teevad oma osa viiruse leviku pidurdamiseks.

Sparta ja MyFitnessi juhtkondadele: te olete tugevad ja sportlikud inimesed, palun tulge haiglatesse appi, kui teil omal tööd väheks jääb. Olete väga oodatud! Vaktsineerituna, muidugi,» kirjutab Joller oma sotsiaalmeedias. 

Terviseamet andis reedel teada, et määras Tallinna spordiklubile Sparta 2000 eurot sunniraha, sest spordiklubis ei täidetud terviseameti ettekirjutust, milles kohustati asutust viivitamatult täitma koroonaviiruse ohu tõrjumise nõudeid.

Spordiklubi juht Mart Kajari rääkis Delfi Spordile, et sunniraha kavatsevad nad ära maksta, kuid samuti kavatsevad otsuse vaidlustada. 

Kommentaarid (12)
Copy
Tagasi üles