Valga sõidutab elanikke tasuta vaktsineerima

BNS
Copy
Vaktsineerimine.
Vaktsineerimine. Foto: Elmo Riig/Sakala/Scanpix

Valga vallavalitsus korraldab inimestele, kes sooviksid vaktsineerima pääseda, kuid kel puudub selleks transport, tasuta sõidu vaktsineerimispunkti ja tagasi.

Asevallavanema Meeli Tuubeli sõnul on Valga haigla ja valla koostöös püütud lahendada kõik takistused inimeste jõudmisel vaktsineerimisele.

«Vaktsineerimisbussid on septembris valla külades ja linnas ringid teinud, Valga linnas on vaktsineerimiskabinet avatud igal teisipäeval ja reedel ning kolmapäevast algas perearstide nõustamisnädal. Valla pakutud transpordivõimalust on oodatud kasutama nii noored, pered kui vanemaealised,» julgustas Tuubel.

Seega, kui elanikul on liikumisraskused või kui transpordiühenduse puudumise tõttu ei ole võimalik minna Valka vaktsineerimisele, julgustab vallavalitsus sellest julgesti märku andma.

Alates kolmapäevast kuni 5. novembrini on võimalik minna ka perearsti vastuvõtule vaktsiininõustamiseks, aga ka vaktsineerimiseks Covid-19 vastu nii esimese, teise kui tõhustusdoosiga. Üle 65-aastastel on samaaegselt võimalik tasuta ära teha ka vaktsineerimine gripi vastu.

Trantspordi soovist palub vallavalitsus teada anda puuetega inimeste spetsialist Kristi Tsarjovile, tel 5648 8408 või e-post kristi.tsarjov@valga.ee. Lisaks palub vald teavitada sotsiaaltöö teenistust ka nendest inimestest, kes oma kõrge ea või tervisliku seisundi tõttu vajaksid kodus vaktsineerimise teenust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles