Rekordkuu: Confidos on novembris vaktsineeritud üle 8000 inimese

PM Tervis
Copy
Confido Meditsiinikeskus Lasnamäe Centrumis.
Confido Meditsiinikeskus Lasnamäe Centrumis. Foto: Konstantin Sednev/Scanpix

Novembris on esimese poole kuuga Confidos vaktsineeritud rekordilised 8144 inimest, kellest enam kui nelja tuhande jaoks oli tegemist esmase vaktsineerimisega COVID-19 vastu, teatas ettevõtte vaktsineerimistegevuse koordinaator Erki Limbak.

«Esmalt mõjusid haigestumiste kiire kasv ja uued piirangud, sellele järgnes tõhustusdooside võimaluse avardamine ning viimaks andis väga hea tulemuse Tallinnas Vabaduse väljakul avatud uus punkt, kus juba avanädalal kasutas vaktsineerimisvõimalust üle 1000 inimese,» loetles Erki Limbak kahe rekordnädala tagamaid.

«Oma väikese, aga olulise panuse - kokku enam kui 100 vaktsineeritut - andis avanädalal ka uus kodus vaktsineerimise teenus neile, kes ise tervislikel põhjustel koduseinte vahelt välja ei pääse,» lisas Limbak.

Confido vaktsineerimiskeskused on avatud Tallinnas Veerenni Tervisekeskuses ja Vabaduse väljakul, Raatuse Tervisekeskuses Tartus ning Confido kiirkliinikutes ja mitmetes Südameapteekides üle Eesti. Vaktsineerimispunktide kohta leiab täpsemat infot siit.

Tallinnas pakutakse koostöös Tallinna linnaga ka kodus vaktsineerimise võimalust, milleks registreeruda saab telefonil 666 2727 tööpäeviti kell 8-20.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles