Jaanuaris saab Lasnamäel jätkuvalt eelregistreerimata vaktsineerida mitmes kohas

PM Tervis
Copy
Vaktsineerimine.
Vaktsineerimine. Foto: Jüri Looring/SCANPIX

Lasnamäel jätkab tööd nõustamis- ja vaktsineerimispunktide võrgustik. Ka uuel aastal saab eelneva registreerimiseta mugavalt vaktsineerida Ülemiste keskuses, Lasnamäe Centrumis ja kultuurikeskuses Lindakivi.

«Vaktsineerimine aitab vältida Covid-19 haiguse rasket põdemist. Seetõttu kutsun üles kasutama võimalust ja lasta ennast vaktsineerida. Samuti tänan siinkohal kõiki, kes on ennast juba vaktsineerinud. Nõustamis- ja vaktsineerimispunktides saab nii esimest kui ka teist süsti, tõhustusdoosi ning võimalus on küsida vaktsiinialast nõu,» ütles Lasnamäe linnaosavanema kohusetäitja Anu Aus.

Täiskaitse saavutamiseks on väga oluline läbida kogu vaktsineerimiskuur ja mitte loobuda teisest kaitsesüstist. Teise kaitsesüsti aja ja koha saab teada esimese doosi tegemisel. Vaktsineerima tulles peab kaasa võtma ID-kaardi või passi, eelnev registreerimine ei ole vajalik.

Lasnamäel tegutsevad nõustamis- ja vaktsineerimispunktid ei tööta 24.–26. detsembril, ning 1. jaanuaril. 31. detsembril on kõik Lasnamäe vaktsineerimispunktid lahti kella 19ni. Maxima XXX kaupluse juures (Linnamäe tee 57) asuv vaktsineerimispunkt lõpetab tegevuse aasta lõpus.

Ka tuleval aastal saab Lasnamäel iga päev vaktsineerida järgnevates kohtades:

  • kultuurikeskuses Lindakivi (J. Koorti 22) E–R 12–19 ja L, P 10–17
  • Ülemiste keskuses peasissepääsu kõrval (Suur-Sõjamäe 4) E–R 12–19 ja L, P 10–17
  • Confido kiirkliinikus Lasnamäe Centrumis (Mustakivi tee 13) E–L 10–21 ja P 10–19

«Lasnamäe vaktsineerimispunktides saab mugavalt teha ka tõhustusdoosi. Terviseamet soovitab tõhustusdoosi teha siis, kui vaktsineerimiskuurist on möödas Pfizer/BioNTechi, Moderna ja AstraZeneca vaktsiinide puhul vähemalt kolm kuud ning Jansseni vaktsiini puhul kaks kuud,» lisas Aus.

Lisainfo vaktsineerimise ja vaktsiinide kohta www.vaktsineeri.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles