Confido sulgeb vaktsineerimiskeskuse ja avab kabineti

BNS
Copy
Confido kiirkliinik.
Confido kiirkliinik. Foto: Confido

Confido suurim vaktsineerimiskeskus Tallinnas Veerenni terviselinnakus lõpetab sel pühapäeval tegevuse, kuid uuest nädalast on samas kompleksis avatud Confido meditsiinkeskuse peamajas asuv vaktsineerimiskabinet.

«Huvi koroonavaktsiinide vastu on vaktsineeritute arvu pideva kasvu tõttu arusaadavalt järjest vähenenud, mistõttu puudub täna vajadus suures mahus teenuse järele. Teisalt on vajadus teenuse järele endiselt täiesti arvestatav – ainuüksi eelmisel nädalal sai meie juures vaktsiinisüsti 1153 inimest,» selgitas Confido meditsiinikeskuse vaktsineerimis- ja testimistegevuse juht Martin Talu, kelle sõnul on ettevõttel Tallinnas jätkuvalt üheksa vaktsineerimispunkti.

Veerenni terviselinnakus asuv vaktsineerimiskeskus avati septembris ja poole aasta jooksul on seal kaitsesüste tehtud kokku üle 26 000. «Täname kõiki, kes ennast ja oma lähedasi koroonaviiruse eest vaktsiini abil kaitsnud on. Samuti suur kiitus kogu meeskonnale, kes seda keskust pool aastat järjest iga päev aktiivselt töös hoidsid,» ütles Talu.

Lisaks vaktsineerimiskabinetile Confido peamajas on end Tallinnas võimalik koroonaviiruse vastu vaktsineerida ka märtsikuu lõpuni avatud olevas Vabaduse väljaku vaktsineerimispunktis. Samuti saab kaitsesüsti kätte Lasnamäe Centrumi, Nautica ja Rocca al Mare keskuse kiirkliinikus ning Kivila, Magistrali, Pirita ja Ülemiste Südameapteegis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles