Lasnamäe Covid-19 vaktsineerimis- ja testimispunkt lõpetab töö

PM Tervis
Copy
Koroonaviiruse vastu vaktsineerimine.
Koroonaviiruse vastu vaktsineerimine. Foto: Dmitri Kotjuh

Lasnamäel asuvas Kultuurikeskuses Lindakivi saab vaktsineerida või teha tasuta antigeeni kiirtesti kuu lõpuni, 31. märtsil punkt lõpetab tegevuse.

«Ligi aasta vältel pakkusime Lasnamäe inimestele arvukaid võimalusi vaktsineerimiseks ning tõime selle võimaluse inimestele lähemale. Rõõm on tõdeda, et tuhanded Lasnamäe elanikud kasutasid võimaluse ära ja tegid kaitsesüsti. Mitmed Tallinnas tegutsenud ajutised vaktsineerimis- ja nõustamispunktid on oma töö juba lõpetanud ja märtsi viimasel päeval lõpetame selle teenuse osutamise ka Lasnamäel,» ütles Lasnamäe linnaosavanem Julianna Jurtšenko.

Nõustamis- ja vaktsineerimispunkt Kultuurikeskuses Lindakivi (J. Koorti 22) töötab tööpäeviti kl 12-19 ja nädalavahetusel kl 10-17. Vaktsineerima tulles peab kaasa võtma ID-kaardi või passi, eelnev registreerimine ei ole vajalik.

Tasuta kiirtestimine toimub samuti Kultuurikeskuses Lindakivi, kuid sellesse ruumi pääseb keskuse tagauksest, Lindakivi silla poolt. Testida saab vaktsineerimispunkti lahtiolekuaegadel. Testimise teenust osutab Eldred OÜ. Testima oodatakse haiguse sümptomiteta inimesi. Need, kellel on juba ilmnenud Covid-19 sümptomid, saavad perearsti saatekirja alusel teha PCR-testi.

Nii vaktsineerimis- kui ka kiirtestimisepunkt on avatud 31. märtsini (k.a.). Seejärel saavad Lasnamäe elanikud jätkuvalt ennast Covid-19 vastu vaktsineerida oma perearsti juures.

Lisainfo vaktsineerimise ja vaktsiinide kohta www.vaktsineeri.ee, telefonil 1247 (iga päev kell 8-20 eesti, vene ja inglise keeles).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles